Välkommen 2023

Ett nytt år med nya möjligheter och nya äventyr väntar. 2023 är det du som kommer att förändra mitt liv? Jag har aldrig ägnat mig åt nyårslöften och har inget i år heller, men jag har förhoppningar och jag känner ett driv inom mig. Jag tror på 2023. 

En orsak till min optimism är min vän och konstnärskollega Ulrika. Vi har precis börjat ett samarbete som vi fortfarande snickrar på. Vi målar i olika stilformat men våra målningar är så harmoniska mot varandra – de förmedlar samma känsla och berättar samma historia. Som om de var meningen att höra ihop. Jag har påbörjat tre nya målningar inspirerade av hennes målningar. Vår dröm är att ha en utställning tillsammans där vi ställer var sin tavla bredvid varandra. 

ArtbyU och hedenvindsbilder

Vill du veta mer om Ulrika och hennes vackra konst finns hennes hemsida och Instalänk nedan. Och om du har vägarna förbi Östermalm så besök henne i hennes ateljé på Riddargatan. http://artbyu.se https://www.instagram.com/artbyu_stockholm/

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: