Alla Hjärtan

Ikväll jobbar jag på min kära vinbar; vi har många bokningar. Jag har aldrig brytt mig om alla hjärtans dag, även när jag var i en relation. Jag ser inte det romantiska i det. Kan det vara romantiskt att andra bestämmer när man ska vara romantisk? och på vilket sätt man ska vara romantisk? Det är snarare motsatsen för mig. Det känns opersonligt och pliktdrivet. Som om man måste snarare än att man verkligen vill. 

Men det betyder inte att jag inte längtar efter romantik. 

Jag hade en gång texten ”jag är en romantiker, om än på mitt eget sätt” på den tiden jag hade ett tinderkonto. Romantik är för mig när man visar att man har känslor för varandra. Hur man visar det är av mindre vikt, men det måste vara tydligt att de känslor man visar är äkta. 

En dag i kärlekens tecken kan stinga lite när man är ensam. Plötsligt ser man lycklig par över hela Insta och hur lycklig jag än är för deras skull, finns ändå det där stinget. 

Men med det sagt så måste jag ändå säga att jag ser framemot att ta hand om våra gäster ikväll. Jag har gjort extra fina placeringskort på vackert papper med hjärtan. Och jag hoppas alla som väljer och kan fira denna dag gör det all-in.

Målningen är gjord i olja på duk, den är 180 lång (hela målningen syns inte på bilden). 

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

4 reaktioner till “Alla Hjärtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: