Något Nytt

Jag har egentligen inte tid men under några månader har jag bearbetat (antar jag är ett bra ord att använd) mina och mina vänners erfarenheter i form av seriestrippar. Här är några som är klara, och det är fler på gång. Funderar på att öppna upp en ny flik här på bloggen helt dedikerad till detta.

Första strippen handlar om en dejt jag hade för några år sedan. Han var besatt av relationsteorier.

Relationsteorier skapar ingen relation

Läser du min blogg regelbundet har du kanske redan sett denna, den föreställer ett tinderflöde och är mer verklig än vad jag önskar 😬.

Tinderflödet

Denna stripp illustrerar hur en dialog allt för ofta kan se ut. Jag undrar alltid om det är råd de ber om eller om det bara är bekräftelsebehovet som skiner igenom? Konversationen dör dock ut innan den börjat så svaret uteblir.

Konversationer lämnat mig allt för ofta med ett ”jaha”.

När Tinderkonversationen dör ut efter fem meningar

Ibland syns det så tydligt hur desillusionerade vi blir av Tinder.

Varför vi aldrig sveper höger

Och alla samtal vi har om hur vi önskade att han var, eller hur en relation skulle vara men vi är fortfarande så långt ifrån att ha en relation eller möta den rätte att jag ibland undrar varför vi lägger tid på att prata om det?

Jag är ingen labrador

Den sista för idag är kanske sorgligast. Men mina strippar är inte tänkta att bara roa. Är du dejtingvan kanske du ler igenkännande? Men mina strippar är tänka att bearbeta mina erfarenheter och ibland känns världen så hård. Men jag vet att många jag känner är så mycket mer sårbara än vad de låtsas eller visar. Och bakom varje hård yta kan det förstås finnas något innerligt.

Romantikern möter verkligheten

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

4 reaktioner till “Något Nytt

 1. Nej, det är en tuff ”bransch”. Fast det är ju ändå en tröst att du lyckas göra skön konst av vedermödorna. Fascineras över hur mångsidig du är. I mina ögon är det som om mixen av stilar ger din berättelse en extra, känslomässig, dimension.

  Gilla

  1. Men åh!!! Tack! Det gör mig lite extra glad att höra eftersom jag ibland ser det som min svaghet men tycks oförmögen att förändra mig! Har försökt men det går inte 😊
   Och ja, jag tänker lite att alla erfarenheter åtminstone kan ge tillbaka något så känns det lite mindre meningslöst ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: