Fem Typer

Jag jobbar på en vinbar på halvtid. Lite klassiskt att som konstnär jobba i restaurangbranschen men det är ett bra komplement. Kontrasterna är stora mellan mina jobb. På vinbaren möter jag människor, och vi får allt fler stamgäster, vilket betyder mycket. Vi har en ganska stor variation på våra gäster men de flesta är kvinnor. En del är vinintresserade, andra är nybörjare men nyfikna. Mina chefer är magiskt underbara människor som inkluderar mig i allt som har med vinbaren att göra. Det får mig att känna stor tillhörighet. Jag har aldrig tråkigt när jag är där. Det är förvisso långa dagar, särkilt lördagarna, men det har blivit lite av mitt andra hem. 

En av de saker jag älskar med vin är att det är så sinnligt. Man använder nästan alla sinnen (jag vet att man numera inte räknar sinnena som endast fem!). Man tittar, man doftar, man smakar och man känner drycken i munnen. För mig, som är en väldigt sinnlig person, har det stor betydelse. 

Denna grafiska novell handlar kanske inte om sinnlighet direkt men om olika kroppsliga upplevelser man kan ha.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: