Till Salu

Jag har delat upp mina tavlor som är till salu under olika rubriker som du kan se när du bläddrar. Lite kort om rubrikerna.

Målningar – Här hittar du oljemålning på duk och akvarellmålningar på akvarellpapper.

Teckningar – Här finns teckningar utförda i blyerts, tusch eller oljebaserade färgpennor som är till försäljning. Här har jag samlat allt som faller lite utanför de ämnen jag valt nedan.

Abstrakta målningar – Som egentligen inte är så abstrakta om man tittar lite närmare. De är alla utförda i akvarell på sk yupopapper, ett japanskt syntetiskt papper som låter kulören bibehålla sin färgintensitet. De har en egen sida eftersom de skiljer sig ganska mycket i stil och känsla från vad jag annars gör.

Erotisk konst – Här samlar jag alla bilder efter tema, inte efter material. Bilderna uttrycker erotik och kärlek. Många är ganska små men jag drömmer om att få göra några av dem riktigt stora en dag.

Drömteckningar – Bilder som jag har till salu med temat drömmar. Här kan du läsa mer om bakgrunden https://hedenvindsbilder.com/2021/10/20/dromfangaren/

Temateckningar – Jag skapade min första teckning i den stil som jag kallar ”temateckningar” 2014. Jag älskar att teckna kroppar och jag älskar att teckna småsaker vilket jag har förena.

Om du blev nyfiken på någon av ovanstående kategori så är det bara att bläddra!

Tveka inte att fråga om du undrar över något 🙂

%d bloggare gillar detta: