Abstrakta målningar

När du tittar på dessa målningar kan de först upplevas som abstrakta, men om du tar dig lite tid kommer du kanske att se att det döljer sig något där, bakom färgen. 

På ett sätt så ser jag dessa målningar som en representant av min personlighet. De är ett uttryck för två olika sidor av mig. Dessa akvareller är utförda i två faser. I den första väljer jag noga ut pigmenten (färgerna) som jag ska använda, och tar nästan mer hänsyn till dess egenskaper än själva kulören. Olika pigment beter sig nämligen mycket olika i vatten. Man skulle kunna kalla det en kognitiv fas, som utgår från kunskap om material.

Sen följer fas två. Den är mer intuitiv. Jag tittar på färgerna och efter ett tag börjar jag se något. Det jag ser förstärker jag sedan. Det är lite som ett omvänt rorschachtest. 

Är du intresserad av att köpa en av tavlorna så kontakta mig gärna via mail eller telefon. Jag skickar via post men om du bor i Stockholm eller Trosa kan vi mötas upp. Hittade du inte en tavla i rätt storlek ?  Jag tar också beställningar.

Bilderna är alla original. Ram ingår ej. Tänk på att din skärm kanske inte återger färgerna exakt. Vill du se dem i verkligheten så ordnar vi det, beroende på var du bor.

Är du nyfiken på att se mer i den här stilen kan du följa länkarna här nedan

https://hedenvindsbilder.com/2021/10/14/yupomalningar/

https://hedenvindsbilder.com/2022/01/01/geniet/

https://hedenvindsbilder.com/2022/01/20/att-vara-sedd/

https://hedenvindsbilder.com/2022/05/11/pigmentfrossa/

%d bloggare gillar detta: