Februari 2022

Jag la till Ukrainas flagga på min Facebookprofil. Det är en märklig handling. Att lägga till den gör ingen skillnad. Putin kommer inte sluta kriga och de som dött kommer inte att leva igen. Jag avstod att göra ett inlägg här på bloggen i torsdags. Om jag bloggar eller inte, bygger inte upp förstörda städer och tröstar ingen. Meningslösheten griper tag och håller hårt. Jag talar med mina närmaste, läser och tittar på allt jag kan komma över om kriget, Ukraina och Putin. Jag vet inte vad annat jag kan göra än att åtminstone vara påläst. Och jag lägger till flaggan på min profil. 

Målningen är utförd i olja på duk.

Oljemålning i guldfärgade toner

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: