Stories

När jag har gjort en målning eller teckning i en viss stil fortsätter jag ofta med fler. Ofta håller jag i den stilen under en period men sen släpper jag den. I detta fall har processen sett lite annorlunda ut. Den första jag gjorde i denna serie, gjorde jag för ganska många år sedan. Den kom från en längtan jag hade att göra något av min fascination av ”En Midsommarnattsdröm”. Jag tyckte om resultatet men av någon anledning lyckades jag aldrig göra fler i samma stil. Jag provade minst fyra teckningar till men alla slutade i papperskorgen. Sen kom jag igång lite förra året och nu har jag slutfört ytterligare en. 

Tuschteckning med tema ”En Midsommarnattsdröm”
Tuschteckning med tema ”tiden”

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

En tanke på “Stories

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: