Ont och Gott

Jag växte upp i en tid när stora starka och genomgoda hjältar kändes förlegat och ointressant. Man ville ha sina hjältar mer nyanserade och mänskliga. Antihjälte kulturen växte sig starkare och att vrida och vända på begrepp som ont och gott kom nästan att bli självklara, förväntade och kanske t.o.m. lite klyschiga. 

Men idén att ingenting är svartvit och att det alltid är två som träter, att det finns två sidor av allt är så djupt rotade att när Ryssland invaderade Ukraina känns det bitvis som att vi kanske missar sanningen genom att vilja vara så balanserade. Kanske för första gången i mitt liv bevittnar vi ont vs gott, sanning vs lögn och hur världen är i svartvitt med bara några få gråa nyanser. 

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: