Olivia

Jag har fyra systerdöttrar som alla är mycket olika. De till och med ser olika ut. Olivia är den blonda med blåa ögonen som ser ut som en ängel, fast en väldigt cool ängel. Hon är intelligent, snabbtänkt, framåt och socialt begåvad. Hon har en fingertoppskänsla för sin omvärld vilket nog kommer från hennes kultur- och samhällsintresse. Jag ser många likheter mellan henne och hennes mamma (min kära syster). Jag beundrar bådas egenskaper och dras till dem. För det är få som är så roliga att umgås med! Olivia har en knivskarp, smart och snabbtänkt humor som få har, samtidigt som hon också är osjälvisk, inkännande och generös mot sin omgivning. Många människor som är roliga kan ju också ha ett extra stort behov av att vara i centrum men det är inte Olivia. Hon är genuint nyfiken på andra och ger lätt komplimanger och uppmärksamhet till sin omgivning.  Hon är också en ärlig och öppen person som vågar stå för sina tankar och sina känslor vilket också gör henne så intressant att prata med. Hon håller inte tillbaka och förskönar ingenting.

Jag har tecknat och målat Olivia många gånger. Här följer ett urval.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: