Systrar i Bild del IV

Den sista delen i denna serie fokuserar på närbilder och ansiktsuttryck. Jag minns att jag hade tänkt att göra alla bilderna i färg men tecknarglädjen var så stor att det aldrig blev så. Istället fortsatte jag att teckna och teckna och teckna. 🙂

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

2 reaktioner till “Systrar i Bild del IV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: