Express Yourself

Meningen med livet är förstås subjektiv och hör kanske mest hemma i en vilsen tonår. Men jag är kanske lite vilsen så jag berör ämnet. För ibland drabbas jag av känslan av meningslöshet. Som att varje dag bara är dagar som förflyter utan samband. De är utspridda pärlor som inte trätts till ett halsband. När känslan drabbar mig som värst måste jag påminna mig om att idéen med meningen är en chimär, men också att jag egentligen vet vad som ger mig KÄNSLAN av meningsfullhet. För mig är det två saker som alltid funnit med mig i mitt liv, jag älskar att lära mig saker och jag älskar att uttrycka mig. Och just nu lär jag mig allt mer om vin och jag uttrycker mig genom mina teckningar och målningar, och även genom text. Så som jag gör nu. Jag vet inte vad annat jag kan göra. Som texten i låten Express Yourself säger, ”but being myself is something I do well”

Dock är det  tyvärr inte den jag lyssnar på i skrivande stund. När jag skriver detta spelas käck julmusik som nästan gör det omöjligt att fokusera. Men nu kan jag historien om Rudolf The red nosed rein, så jag har lärt mig något nytt i alla fall 😊

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: