Exhibitionism Del Fem

Den fjärde formen 

Jag har varit på Tinder, Match, Happy pancake, mötesplatsen, Feeld, Hinge, Elitsinglar och en handfull andra dejtingsajter. Jag måste ha läst tusentals profiler. Alltför ofta dyker det upp profiler som förundrar. Profiler som får mig och mina vänner att häpet fråga oss vad personen hoppas på att få för respons. En av mina absoluta ”favoriter” skrev följande: ”Kommer snart att ge upp men gör ett sista försök; en knullöl någon?”. Sannolikheten att han blev svept är nog inte särskilt hög och jag frågar mig, hur tänkte han? Vilket resultat hoppades han på? Eller var det något annat som drev honom att skriva så? 

Jag tror att många människor är så uppgivna att de ger upp innan de egentligen har försökt. De har blivit avvisade så många gånger att hoppet har dött ut. Men de behöver få ur sig sin sexuella frustration, sin sexuella energi, på något sätt. I brist på en partner har de åtminstone en mottagare via en dejtingapp. Samtidigt är också  fördelen att det är en främmande människa, som nästan är skuggfigurer som invaggar människor i en trygghet att vad man än gör där så får det inga konsekvenser. Så där kan man häva ur sig sina behov och sin frustration. Kanske  är det någon form av exhibitionism. De blev åtminstone sedda. Men kanske är det också ett skydd. De blev inte avvisade för de hann ju själva förstöra innan de blev avvisade. Hittar vi inte kärlek och sex kanske vi åtminstone kan få en reaktion från någon. Att gå med i dejtingappar har varit bland det mest sorgliga jag gjort. Så många olyckliga människor det finns och jag antar att jag måste ställa mig frågan hur mycket det påverkat mig. 

Jag har börjat bearbeta mina erfarenheter i serieform, här är en av dem. Det är en totalt ny uttrycksform för mig, och jag söker fortfarande min form och mitt språk. 

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: