Rum sex: Oasen

I många avseenden är jag nästan lite autistiskt strukturerad. Jag har alltid haft behov av ordning och tycker till och med att det är roligt att sortera både saker och information. Men när jag målar och tecknar tycks det sättas delvis ur spel. Jag har metoder som jag ofta följer men ingen metod som jag alltid följer. Jag sätter gärna upp regler för mig själv, men de förändras ständigt. 

Jag har ägnat mig åt att måla rum sex (Oasen) på Bomans hotell de senaste veckorna. Jag målar väggarna fulla av palmer och elefanter. Av någon anledning som jag för mitt liv inte kan redogöra för gjorde jag något jag inte brukar göra. Jag jobbade nästan helt utan förebilder. Jag printa ut några elefanter i en lite grynig svartvit kopia som jag ögnade igen. Trots att jag har ringa erfarenhet av att måla elefanter och palmer var det som om förebilderna bara gjorde mig frustrerad och förvirrad. Istället sökte jag former och färger, ändrade, gjorde om tills det började kännas rätt. 

Så jag uppfinner ständigt nya metoder, provar nya sätt och Bomans hotell, som är lite av mitt andra hem ger mig möjligheterna. 

Rum sex på Bomans hotell

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: