Mina Stora Kärlekar

Jag har under en tid haft mycket jobb dels på mitt kära Bomans (ett hotell som jag jobbar mycket för) och dels några porträttuppdrag åt privatpersoner. Under denna ganska långa period har jag haft idéer som pockat på min uppmärksamhet men jag har skällt på dem, sagt åt dem att lugna sig, för tillåter jag mig att lyssna kommer jag inte kunna disciplinera mig. Nu har jag haft några fria dagar och alla idéerna välde formligen ut – och jag kan inte stå emot någon av dem, så jag har hur många olika projekt på gång som helst och jag vill göra dem alla samtidigt men imorgon tar jag trosabussen ner till Bomans igen. En del i mig känner sorg att lämna mina teckningar och målningar samtidigt som Bomans är så mycket mer än jobb för mig. Det är mitt andra hem, min familj. Det mest konstanta i mitt liv. Allt annat är konstant i förändring. 

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

En tanke på “Mina Stora Kärlekar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: