Turkos

Jag har haft den här färgkombinationen i huvudet ett tag, men inte funnit ett motiv som känts rätt. Jag såg inte omedelbart att denna bild skulle passa – jag såg framför mig denna målning i mörka färger; kanske hon bara skulle vara en mörk skuggfigur mot en ljus bakgrund. Men i samma ögonblick jag fäste upp duken bestämde jag mig för att idag är dagen jag ska våga vara färgstark. 

Turkos oljemålning

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: