Penseln som sällan vilar

Jag är på väg till Spanien för ett uppdrag och kommer att vara borta tio dagar. Det är första gången jag åker så långt bort och jobbar; huvudet har snurrat över allt som jag behöver ha med mig inför jobbet. 

Men huvudet, eller snarare handen har också arbetat hårt in i det sista. Jag har nämligen haft många målningar på gång och jag ville verkligen hinna slutföra dem innan jag åker. Även om tio dagar inte är särskilt länge så kan en resa i sig ge en märklig tidsupplevelse. Upplever man mycket nytt kan det påverka ända ut i penselspetsen. Därför kändes det bäst att hinna avsluta för vem vet vem jag är när jag kommer hem igen? 

Här är en oljemålning som jag slutförde. 

oljemålning på duk

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: