Spanien

Jag har målat en nio meter lång och tre meter hög vägg i en källare bland ett tjugotal spanska storrökande gentlemen och hantverkare under lite mer än en vecka. Det är första gången jag är i Marbella men har varit i närliggande orter, bland annat Fuengirola där en av mina systerdöttrar bodde några år. Det blev drygt en vecka men nu är jag hemma igen, redo för nästa uppdrag.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: