Alla mina idéer & Elsa

Jag tycker oftast om att skissa flertal skisser åt gången. Ibland kan jag skissa i flera dagar utan att slutföra en målning eller teckning. Dels för att processen att skissa är så annorlunda än att måla och kommer jag in i ett flow kan jag lika gärna utnyttja det. Dels för att jag har så många idéer som måste komma ut innan de försvinner. Så därför har jag en mapp full av ofärdiga bilder som väntar, och mängder av ihoprullade dukar som jag skissat på. Ibland tar jag tag i dem, ibland arbetar jag om dem och andra gånger nonchalerar jag dem några år till. För det är sällsynt att jag inte vet vad jag vill måla. Snarare tvärtom. Jag är ofta i frustration över allt jag vill hinna med att måla. 

Denna målning älskade jag att utföra, utsmyckningen, känslan och storleken – allt föll på plats. Och inte minst personen – Elsa – inspirererade.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: