I Rörelse

Många påpekar att jag har bytt stil ett antal gånger under årens lopp. Och det har jag gjort, men samtidigt finns det många gemensamma nämnare. Det mest påtagliga är hur mina bilder nästan alltid föreställer människor.

Redan som barn tecknade jag helst människor, och gärna i rörelse. Jag minns särskilt ballerinor och svärdsfäktare. Förutom att jag tycker att det är vackert så lockar även utmaningen. Kroppar i rörelse är svårt, särskilt när det är mer än en person involverad. Det hör nog ihop med att jag är mer tecknare än målare.  Om man nu måste välja. Jag tror att även när jag målar finns det spår av tecknandet. Man kan ofta se att formen får mer utrymme än färgen. Följande blyertsteckningar tillhör en serie jag arbetade med under en period. Jag kallade serien ”I Rörelse” 

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: