I Mina Drömmar

Jag har målat på Bomans hotell i över trettio år. Ingeting i mitt liv har varit så konstant som Bomans och familjen bakom. Mitt parallella liv har varit i ständig förändring. Men Bomans och familjen har alltid varit där. Om jag varit frånvarande en längre tid är det inte ovanligt att jag drömmer om Bomans. Men jag drömmer inte om det Bomans som gästerna ser. Det är ett bakom- kulisserna-hotell som finns i mina drömmar. För ”bakom kulisserna” flödar kreativiteten. I mina drömmar diskuterar jag och Kristin (Boman) olika rum, eller så målar jag men ibland bara går jag i korridorerna. Jag drömmer att jag går där, bär på något och på väg någonstans för att göra något som känns viktigt och som känns roligt.

Bomans hotellrum Plantagen

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

2 reaktioner till “I Mina Drömmar

  1. Såå fantastiskt vackert! Vilket lyft i rummet! Du är fantastisk och Kristin likaså! /Agneta

    Med vänlig hälsning

    Agneta Widmark – W Sweden ABBox 1048, 269 21 Båstad Mobil +46 70-7232114

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: