Hjärtats Toner

Jag har ofta väldigt intensiva musikperioder. En artist, en genre eller bara en ihopsatt spellista dominerar allt mitt musikintag under en period. Jag hungrar efter just de aktuella låtarna och om jag inte spelar dem så spelas de upp i mitt huvud. I Odysseus beskrivs betydelsen av förnimmelser; hur en smak eller doft kan väcka minnen. En styrka med mina tidigare intensiva musikperioder som jag konstigt nog inte använt förrän på senare tid år är att gå tillbaka till musik som jag älskade under en period och dra nytta av hur jag kände då. 

För nu och då tappar jag fart fram, nu och då tycker jag att allt jag gör saknar glöd. Under vissa perioder tar uppdrag, intressen och vänner all tid och mina egna teckningar och målningar får stå tillbaka. Men då har musik hjälp mig.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: