Bomans hotell inspirerar

Jag gick igenom i huvudet hur många bilder jag tecknat eller målat som föreställer Bomans interiörer men insåg inte hur många det faktiskt var förrän jag öppnade mina sparade bilder på allt jag tecknat och målat. Och jag gissar att jag glömt en och annan teckning/målning.

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: