Lidelse

Jag är alltid mer eller mindre produktiv. Men det händer att jag tappar lusten och måste tvinga mig själv att arbeta. Oftast känner jag dock arbetsglädje, men just nu räcker inte den beskrivningen. Just nu vill jag bara jobba. Jag vill somna så fort som möjligt så att det kan bli nästa dag så att jag får fortsätta måla. Det är nästan plågsamt att släppa penseln. Jag vet att jag behöver människor och jag behöver träna, jag behöver äta och duscha och sova. Varje dag tar dessa saker ifrån mig tid och i sådana här perioder måste jag påminna mig om varför dessa saker är nödvändiga. Samtidigt vet jag att avstå ett par timmar och låta längtan ligga där i kroppen kommer att ge mig en ännu större tillfredställelse när jag väl står där framför målarduken. 

Oljemålning i sepiaton
Färgerna jag använde till målningen: Raw umber från Mussini och Titaniumvitt från Michael Hardings

Publicerad av hedenvindsbilder

Jag bor i Stockholm, men har också en fot i Trosa där jag ofta gör jobb åt Bomans hotell. Mina bilder varierar sig, liksom mina metoder och material, men människor står i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: